Обикновената услуга по почистване на тавани и мазета

Обикновената услуга по почистване на тавани и мазета

Въпреки че услугата по почистване на тавани и мазета изглежда не особено оригинална или специализирана, тя може да се окаже от голяма полза в динамичното и забързано ежедневие на нашите клиенти.

Причина за това е факта, че наглед обикновения термин „почистване“ крие в себе си множество допълнителни дейности, когато е съчетан с „мазета и тавани„. Защото в повечето случаи те са се превърнали в склад на неупотребявани, неподредени вещи, което предполага основно почистване на помещенията.

Как започва основното почистване на тавани и мазета? На първо място те трябва да бъдат изпразнени от всички мебели и вещи, които могат да бъдат извадени извън тях. Най-често тези мебели и вещи са стари и развалени зимнини, гуми с изтъркани грайфери, остатъци от ремонтни дейности, като тухли, парчета изолации, торби овлажнен гипс – изобщо, всякакви неща, които не могат да влязат в бъдеща употреба от собственика на помещението.

А повярвайте, понякога обемът на тези ненужни боклуци, е плашещо голям. Затова и се явяваме ние, с нашата услуга по почистване на мазета и тавани. Нашите специалисти не просто ще изнесат от помещенията излишния боклук и ще го сортират в здрави чували, но и, според вида му, ще го транспортират до предназначените за тази цел отпадни депа. Или, казано с по-прости думи – ще ви спестят немалко време и телефонни обаждания до близки и съседи в търсене на помощ за преместване на тежки боклуци или издирване на фирми, предлагащи хамалски услуги и транспортиране на отпадъци.

Защо правим това? Правим го, защото знаем, че доволният клиент е клиент, който отново ще потърси услугите ни. Затова и, започнем ли работа по определена услуга, даваме всичко от себе си.

Дори и когато се касае за една наглед обикновена услуга, такава, като е услугата за почистване на тавани и мазета. Click To Tweet
Comments are closed.